Vacature: Dierenverzorger

Dierenhotel ’t Gooi is een modern Dierenhotel met plaats voor ongeveer 50 honden en 40 katten.

  • Wij bieden naast vakantie- ook dagopvang aan voor honden.
  • Wij bestonden in 2020 al weer 10 Jaar !!
  • Wij werken met een klein gezellig team.

Over de functie

Als dierenverzorger bij Dierenhotel ‘t Gooi (aangesloten bij Dibevo) heb je een uitgebreid takenpakket.
Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de honden- en kattenverblijven, het toedienen van medicijnen, het uitlaten van de honden en het verzorgen van de dieren.
Voor een goede verzorging van de honden en katten moet je de dieren borstelen (en hun vacht verzorgen), ze op tijd en goed voeren, ze goed observeren om te kijken of ze normaal gedrag vertonen.
Ook ben je verantwoordelijk voor baliewerkzaamheden zoals het beantwoorden van de telefoon. Enig administratief werk bij komst of vertrek van een dier, inschrijving en controle van de periode dat het dier komt, maar ook controle of het dier de gewenste inentingen heeft. Het ontvangen van de eigenaren die hun dier komen brengen of halen.

Je werkt 28 uur per week, verdeeld over 3,5 dag. De dagen waarop wordt in onderling overleg vastgesteld.
Op roosterbasis werk je ook in het weekend en op feestdagen. Bij ziekte of vakantie van collega’s verwachten we flexibiliteit om op een ander dag of een extra dag in de week te werken.
Het contract wordt aangegaan voor bepaalde tijd, met de intentie dit op termijn om te zetten naar onbepaalde tijd.

Wij vragen het Diploma MBO Dierverzorging niveau 4 en/of Besluit Houders van Dieren Hond en Kat. Aantoonbare werkervaring in de professionele dierverzorging. Grote affiniteit met honden en katten. Je moet zelfstandig kunnen werken, stressbestendig en flexibel zijn. Het gedrag van de dieren goed kunnen observeren en kunnen bepalen welke dieren in een roedel passen. Over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid beschikken alsmede sociaal en service gericht zijn. Veel energie hebben. Zelfstandig maar ook in teamverband kunnen werken. Bereid zijn te werken in weekenden en op feestdagen. Kunnen omgaan met sociale media om foto’s, filmpjes te plaatsen t.b.v. marketing  van Dierenhotel ‘t Gooi.

Ben je geïnteresseerd in deze baan, neem dan contact op met Bas Hanegraaf,
telefoon: (035) 538 99 99 of per mail: bas@dierenhotel.net en maak een afspraak.

Download vacature als .pdf